Çağ Çaşır Turşusu
Doğal Fermente Lezzet – Şifalı Dağ Bitkisi Turşusu
Çağ Çaşır Turşusu, Doğu Anadolu’nun yüksek rakımlı dağlarında yetişen, kendine özgü aroması ve şifa kaynağı olarak bilinen çağ çaşır (ferula bitkisi) ile hazırlanır. Geleneksel yöntemlerle ev yapımı usulde kurulmuş bu turşu, hem damakta farklı bir tat bırakır hem de vücudu arındırıcı etkisiyle bilinir.
- Doğal Çağ Çaşır Bitkisinden Üretilmiştir
- Katkı Maddesi İçermez – Tamamen Doğal ve El Yapımı
- Keskin ve Ferahlatıcı Aromasıyla Bilinir
- Meze, kahvaltılık veya yemek yanında tüketilebilir
Yöresel sofraların vazgeçilmezi olan bu özel turşu; özellikle mideyi rahatlatıcı, iştah açıcı ve arındırıcı etkileriyle bilinir. Seveni için bağımlılık yapan, doğal ve keskin bir lezzettir.
Serin ve güneş ışığı almayan yerde saklayınız. Açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz.

Değerlendirmeler
Filtreleri temizleHenüz değerlendirme yapılmadı.